Webshop » Rollenspel » Dungeons and Dragons » Boeken » Wizards of the coast » Guildmaster's Guide To Ravnica

Guildmaster's Guide To Ravnica

Guildmaster's Guide To Ravnica Guildmaster's Guide To Ravnica

€ 52,50 € 37,50 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 4

Aantal  
Verken een wereldwijde stad dat tot de nok toe gevuld is met avontuur en intriges in deze campagne setting voor het beste rollenspel ter wereld, Dungeons en Dragons. Alles war je nodig hebt om characters te maken, NPC's, Monsters, avonturen bevindt zich in dit boek.
Een eeuwige waas van sombere regen hangt over de torens van Ravnica. Gebundeld tegen het weer, gaan de kosmopolitische burgers in al hun fantastische diversiteit over tot hun dagelijkse activiteiten in drukke markten en schaduwrijke steegjes.

Tien gilden - misdaadsyndicaten, wetenschappelijke instellingen, kerk hiërarchieën, militaire troepen, gerechtshoven, zoemende zwermen en razende bendes - strijden voor alles om macht, rijkdom en invloed.

Deze gilden vormen de basis van de macht voor Ravnica. Ze bestaan al millennia en elk heeft zijn eigen identiteit en maatschappelijke functie, zijn eigen gevarieerde verzameling van rassen en wezens en zijn eigen verschillende subcultuur. Hun geschiedenis is een web van oorlogen, intriges en politieke machinaties terwijl ze wedijverden om controle over deze wereld.

Gerelateerde producten