Webshop » Verf, materiaal en toebehoren » Airbrush » Infinity by Vallejo two in one

Infinity by Vallejo two in one

Infinity by Vallejo two in one Infinity by Vallejo two in one
Infinity by Vallejo two in one Infinity by Vallejo two in oneInfinity by Vallejo two in one Infinity by Vallejo two in oneInfinity by Vallejo two in one Infinity by Vallejo two in oneInfinity by Vallejo two in one Infinity by Vallejo two in one

€ 265,00 € 245,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 1

Aantal  
De Infinity CR Plus ofwel de Rolls-Royce onder de airbrush-pistolen voor de mensen die alleen het beste van het beste willen.

Een goed product als de beroemde Evolution viel toch nog verder te verbeteren Harder & Steenbeck is daar met de Infinity CR Plus uitstekend in geslaagd.
Het Infinity CRplus Two in One model wordt geleverd met twee verschillende naaldsets en cups en is daarmee zeer veelzijdig en voor iedere taak geschikt. De airbrush heeft een drievoudige coating van koper, nikkel en hoogglans verchroomde buitenkant. Het ziet er daardoor niet alleen kwalitatief hoogwaardig uit, maar het is vooral geschikt voor mensen met nikkelallergie en die gebruikers die problemen hebben met oxidatie (aanslag) van nikkellegeringen vanwege handtranspiratie.

Het Quick Fix-eindstuk, met zijn gegraveerde schaal, maakt een nog nauwkeurigere verfstroomregeling mogelijk. De hefboomweerstand kan individueel worden gevarieerd. Een innovatieve lange levensduur van de naaldafdichting en PTFE-afdichtingen voor de cup schroef en het ventiel zijn verantwoordelijk voor een veilige bescherming tegen ongewenste lucht- en verfafgifte - ook bij het aanbrengen van verf op solvent basis. Alle onderdelen zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar.

De Harder & Steenbeck Infinity CRplus Two in One wordt als volgt geleverd:

    Nozzle ingesteld op 0,15mm én 0,4mm
    Kleurenbeker met deksel 2ml én 5ml
    Triple-coating
    Chroom afwerking
    PTFE-afsluiting
    Quick Fix eindstuk met draaiknop
    Stevige plastic opbergdoosDeze Vallejo Infinity airbrush is speciaal door Harder & Steenbeck voor Vallejo gepersonaliseerd.

Met daarbij de mogelijkheid om veel extra's te gebruiken maken de Infinity tot een absolute alleskunner waar je tientallen jaren plezier van hebt.